TL;DR: Вземете четири сделки на Microsoft в един пакет: 2019 Office, Visio

...
TL;DR: Вземете четири сделки на Microsoft в един пакет: 2019 Office, Visio
Коментари Харесай

Вземете Microsoft Office, Visio, Project и Windows 11 Pro само за $99,99

TL;DR:  Вземете четири покупко-продажби на Microsoft в един пакет: 2019 Office, Visio и Project, с Windows 11 Pro, всичко това единствено за $99,99!

Подобно на месото и зеленчуците в обичания ви сандвич, инструментите на Microsoft работят най-добре в композиция. Приложенията на Office и Windows 11 Pro обаче нормално костват повече от бекон, маруля и домати.

Казваме нормално, не поради високите цени на хранителни артикули, а поради този пакет четири в едно на Microsoft на ненадмината цена! Точно по този начин, можете да получите изданието за 2019 година на приложенията на Microsoft Office, Visio и Project за цялостен живот с Windows 11 Pro единствено за $99,99, нормално $927,98.

Windows 11 Pro служи като хляба и маслото на вашия сандвич, давайки на вашия компютър цялостно вътрешно видоизменение. Ще забележите нови икони на приложения, заоблени ъгли, центрирана долна лента на дилемите, усъвършенствани принадлежности за продуктивност като изпълними модули и оформления за тракване и групи. След с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР